fbpx

Top jocuri Android – Cum să te joci toată ziua?

Powerbank – Ghidul Cumpărătorului
mai 10, 2019
Incarcare rapida pentru orice device in 2019
mai 24, 2019

Top jocuri Android – Cum să te joci toată ziua?

Hei, voi, iubitori de gadget-uri și tehnologie. Pe lângă energie, baterii și acumulatori performanți mai avem și alte pasiuni care se leagă foarte bine împreună. Iubim să ne jucăm pe telefoane. Nu degeaba stăm toată ziua cu baterii externe în priză. Ca să ne putem juca încontinuu toată ziua. Pentru astăzi v-am pregătit un top jocuri android pe care dacă nu le jucați deja, ar trebui. Să vedem despre ce este vorba.

  1.  Minecraft Pocket Edition top jocuri android

top jocuri android (5)

Suntem siguri că și voi ați pierdut zeci de ore încercând să construiți cea mai banală casă din lemn care după o zi de muncă arăta groaznic. Luptele duse în căutarea hranei, dar și satisfacerea poftei de aventură au pus Minecraft-ul în topul listei. Singura problemă pe care o aveam cu jocul atunci când am ales să fac schimbarea către varianta pentru telefon a fost modul în care jocul îmi storcea energia. Astfel, a trebuit să îmi cumpăr o baterie externa.

Si tu ai nevoie de o baterie? Check this out!

     2. Darkness Rises

top jocuri android (4)

Un joc nou care excelează prin detaliile grafice unice. Jocul nu este foarte complex, mai mult te vei bucura de imagini și efecte. Nivelurile sunt foarte incitante și nu te vei plictisi de joc. De asemenea, ecranul jocului va fi mereu liber și nu vei avea detalii inutile care să îți blocheze experiența de joc.

     3. This War of Mine

top jocuri android (1)

Tot din capitolul supraviețuire, în acest joc va trebui să îți conduci propriul echipaj de oameni total nepregătiți dintr-un oraș care este în plin război armat. Jocul este popular datorită graficii super atrăgătoare și probabil nu te vei plictisi prea curând. Jocul este disponibil pentru Android și tabletă.

     4. Clash Royale

top jocuri android (3)

Guess what, poți deveni vraciul sau căpetenia propriului sat. Clash Royale ne-a mâncat bateria telefonului pentru foarte mult timp. Este un joc de strategie în care principalul tău obiectiv este să îți dezvolți o așezare și să învingi milioanele de inamici care se află și ei de cealaltă parte a internetului. Lucrurile de valoarea din acest joc sunt cardurile, trofeele și clanurile. Recomandăm cu toată inima.

     5. Asphalt 9 top jocuri android

top jocuri android (2)

Nu puteam să-i dezamăgim nici pe prietenii noștri care sunt pasionati de mirosul de ferodou încins. Asphalt 8 vine cu cele mai noi experiențe de joc de pe circuitul de curse. Te poți juca online și concura împotriva prietenilor tăi. Până la 5 concurenți simultan. Mai mult decât atât, în acest joc poți vedea statisticile prietenilor tăi, în cazul în care ești competitiv.  Jocul este gratuit și poate fi descărcat oricând.

     6. Crayola Color, Draw and Sing

top jocuri android (6)

Nici jocurile pentru copii nu părăsesc topul nostru. Acest joc are ca obiectiv educarea celor mici prin activități cum ar fi colorarea imaginilor sau desenarea acestora. Jocul are o interfață foarte ușor de folosit și primitoare. Creativitatea copilului tău va fi împinsă la limită și va fi foarte captivat de imaginile și sunetele pe care jocul le pune la dispoziție. Jocul este gratuit și disponibil pentru Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X

Acasă

Produse

Coș 0

Favorite

Cont