fbpx

O baterie externa Samsung Premium. Calitate VS Pret

De ce trebuie să ai o baterie externă în bagajul tău de călătorie
august 14, 2018
Cea mai buna baterie externa. Raport Calitate – Pret
aprilie 15, 2019

O baterie externa Samsung Premium. Calitate VS Pret

baterie externa samsung

baterie externa samsung

Gata! Punem punct tuturor aberațiilor legate de tehnologie calitativă pe care companiile anonime le livrează și promovează. Aceleași aberații pe care marketerii ni le bagă forțat în news feed-uri. Punem punct, am ajuns într-un moment în care am considerat că schimbarea trebuie să vină de la noi. Am ajuns într-un punct în care nu mai știam ce baterie externa Samsung să îmi cumpăr! VREM BATERII EXTERNE CARE NU MOR ÎN 30 DE MINUTE!

Am decis să livrăm noi o baterie externa Samsung PREMIUM

Am pornit baterieexterna.ro din nevoie, dar și din dorință. Din nevoia de produse de calitate superioară și din dorința de a duce CU ADEVĂRAT o viață mai ușoară cu ajutorul tehnologiei. În prezent, companiile care fabrică și dezvoltă tehnologii smart. Precum telefoanele mobile, tabletele, sau orice device cu porturi USB, refuză să investească și în dezvoltarea capacității bateriei. Dacă telefonul exte funcțional 24H toată lumea este fericită, iar ei își vând accesoriile în continuare.

Website-ul nostru are ca scop principal livrarea unor produse care își respectă specificațiile, adică dacă pe ambalaj scrie 10,000 mAh, vei primi 10,000 mAh. Nu ne mai dorim să dăm bani buni pe baterii externe pline cu nisip și care promit 6 incărcări când defapt oferă doar 2 sau nici măcar.

Baterie externa Samsung. Calitate vs PREȚ

Adevărul este că foarte puțini dintre noi știu cu adevărat cum arată o baterie externă de calitate. Foarte puțini dintre noi știm cât costă cu adevărat un astfel de acumulator. Dar și cât ar trebui să cheltuim pe unul. Înainte să începem acest drum, știam sigur ce ne dorim. Să deschidem un magazin online cu baterii externe unde oricine poate cumpăra o baterie la prețuri decente. Foarte important era pentru noi să livrăm baterii care sunt PREMIUM. Care încarcă repede. Care nu mint pe ambalaj și care sunt și atrăgătoare.

Din auzite, din articole virale și din nevoie am încărcat pe website un număr redus de baterii pentru că ghici ce, nu multe produse de pe piață sunt cu adevărat demne de a da bani pe ele. Calitatea este într-o luptă continuă cu prețul, iar în cazul bateriilor externe este foarte simplu să cazi în plasă.

O baterie externa Samsung sau orice altă baterie de pe piață și în special această gama de acumulatori externi se diferențiază prin prețul piperat chiar și la produsele de cea mai slabă calitate din gama. De aceea trebuie să fim foarte atenți unde se duc banii noștri. Fii sigur că o baterie care promite 10,000 mAh și costă 50 de lei, 100% nu îți va oferi ceea ce susține. Din păcate, bateriile externe chiar respectă principiul de “ce e scump este bun”. Dacă îți dorești că S10-ul tău să nu moară după 5 ore de joacă, investește într-o baterie demnă de era tehnologică în care ne aflăm.

Ți-am lăsat mai jos câteva linkuri la câteva dintre cele mai bune și PREMIUM baterii pe care le poți găsi acum pe internet.

 BATERIA 1      BATERIA 2      BATERIA 3

Stay tuned! Suntem determinați să schimbăm jocul în piața accesoriilor care ușurează viață!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X

Acasă

Produse

Coș 0

Favorite

Cont