fbpx

Întrebări frecvente

De ce as avea nevoie de o baterie externa?
Toate dispozitivele mobile cu care ne-a obisnuit era tehnologica moderna functioneaza pe baza de baterii, ale caror durata de viata devine din ce in ce mai mica. Asa s-a nascut nevoia de a avea la tine in permanenta, o modalitate de a-ti tine dispozitivele in viata mai mult timp, macar pana sa ajungi la o priza decenta.
Ce beneficii am cand gasesc baterie perfecta pentru mine?
Unele baterii externe sunt atat de subtiri si usoare incat nu le simti. Pur si simplu, incarc-o acasa inainte de o excursie sau o ieseala cu prietenii. Nu o sa mai suferi de anxietatea oferita de “low battery” niciodata.
Cum aleg bateria externa perfecta pentru telefonul sau tableta mea?
Sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare: marimea / capacitatea bateriei externe, numarul de porturi USB, cablul, siguranta si calitatea. Recomandarea noastra ar fi sa iti cumperi o baterie externa de cel putin 5000 mAh.
Ce termen de garantie au bateriile noastre?
Chiar daca o baterie externa nu poate fi incadrata in categoria electronicelor de mare anvergura, orice produs din gama noastra vine cu garantia de functionare de cel putin un an de zile. Noi deja le folosim si suntem extrem de multumiti.
Cat timp dureaza pana este livrata bateria?
Pentru produsele care se afla in stoc, coletul tau va ajunge in bratele tale in maxim 3 zile. Pentru bateriile externe care nu se afla pe stoc, livrarea poate dura pana la trei saptamani, deci daca observi ca stocului este epuizat, nu te speria, inca mai sunt baterii si pentru tine.
Unde sunt fabricate bateriile noastre?
Incercam sa distribuim numai produse de ultima generatie si de cea mai inalta calitate, astfel reusim sa evitam distribuitori ieftini. Bateriile noastre provin din tari precum Germania sau Cehia.
Cate dispozitive poate incarca o baterie externa simultan?
n general, bateriile mai mari cu mai multi mAh nu au un singur port USB. Daca au doua sau mai multe porturi, acestea pot fi utile pentru incarcarea a doua smartphone-uri in acelasi timp. Sau un smartphone si o tableta, casca bluetooth sau GoPro.
X

Acasă

Produse

Coș 0

Favorite

Cont