fbpx

Despre noi

De ce sa iti iei o BATERIE EXTERNA?

Cum ne-am decis să punem bazele acestui magazin? Simplu. Și noi am fost de multe ori victime ale "descărcării inoportune" și ne-am hotărât să oprim această situație o dată și pentru totdeauna. Suntem o echipă tânără a cărei activitate (profesională și personală) depinde foarte multe de smart device-uri. Telefoane mobile, tablete, e-readers, noi le avem pe toate și de toate avem nevoie în egală măsură, la fel ca majoritatea locuitorilor planetei.

Toată această flotă tehnologică care ne ușurează viața are un dezavantaj: se descarcă, de cele mai multe ori chiar atunci când avem cea mai mare nevoie de ea. Noi ne-am propus să dăm o mână de ajutor celor care se confruntă cu așa ceva și astfel am căutat bateriile externe de calitate superioară pe care și noi le folosim constant. Indiferent de marca telefonului sau tabletei, Samsung, iPhone, Nokia, LG, etc, bateriile noastre externe sunt compatibile.

Contact

Despre BATERIE EXTERNA

Bateria externă este unul dintre produsele indispensabile ale generației SMART, produs ce primește multe laude mai ales în acele momente cruciale când isi dovedește utilitatea. De câte ori ți s-a întâmplat să întrerupi o conversație telefonică doar pentru că ai rămas fără baterie? Sau de câte ori te-ai rugat din toți porii de telefonul tău să nu se descarce până nu comanzi un taxi? Definiția salvatorului modern, bateria externă este "un bine necesar" oricărui proprietar de smart devices.

X

Acasă

Produse

Coș 0

Favorite

Cont