fbpx

De ce trebuie să ai o baterie externă în bagajul tău de călătorie

De ce o baterie externa a devenit un gadget must have
august 14, 2018
baterie externa samsung
O baterie externa Samsung Premium. Calitate VS Pret
aprilie 8, 2019

De ce trebuie să ai o baterie externă în bagajul tău de călătorie

Călătoritul în prezent nu mai este rezervat doar celor viteji și aventuroși care se pot descurca înarmați pur și simplu cu o hartă și curaj.  Companiile low-cost au adus accesibilitate multor destinații, iar revoluția aplicațiilor mobile precum Uber, Airbnb ne fac viețile de călători mult mai ușoare. Însă o aventură nomadă implică mult mai mult decât economiile financiare și timp liber. Pentru a călători în cel mai facil mod posibil, ai nevoie de un telefon mobil și, de preferat, conexiune wifi. Ce te faci când, în momentele de importanță crucială, bateria telefonului tău se descarcă iar tu nici măcar încărcătorului nu îl ai cu tine.  Oricât ai dori să te detașezi de tehnologie în concediu, sunt numeroase situații în care ai nevoie smart devices pentru a te descurca rapid și sigur. Acesta este și motivul pentru care Baterie Externă a apărut pe piață. Mai jos, găsești o listă de motive să îți achiziționezi o baterie externă.

Pentru a imortaliza fără griji toate amintirile speciale

Văzut clădire imensă în stil gotic. Un milion de fotografii. Văzut priveliște amețitoare de la cota 2000.Un milion de fotografii. Văzut răsăritul de pe o plajă pustie din arhipelagul filipinez. Battery too low, cant open camera. Sincer, de câte ori ți s-a întâmplat asta? Știm cât de frustrant poate fi un astfel de moment și totodată știm cât de simplă este soluția pentru astfel de situații: o baterie externă compatibilă cu telefonul tău

Pentru siguranța ta

Un telefon mobil funcționabil este vital pentru siguranța ta, fără îndoială. Mai ales dacă te consideri un călător neortodox, care preferă destinațiile mai puțin explorate și nu fuge la primul all-inclusive găsit.  Dacă te afli în Katmandu, în insulele Fiji, pe străduțele Guatemalei sau pe vreun mal japonez, securitatea ta depinde foarte mult de mobil. Nu degeaba Facebook a instalat features precum Safety Check.

Pentru o navigare cât mai ușoară.

Google Maps for the win, nu? Deși datorită Google Maps poți ajunge uneori în situații amuzante, de cele mai multe ori acesta își dovedește utilitatea. De asemenea, ai și funcția offline pe care o poți folosi când nu cunoști locația exactă a destinației tale și nu ai o conexiune wireless sau date mobile.

Toate acestea însumate, putem spune cu certitudine că nu ești călător cu acte in regulă dacă din arsenalul tău lipsește o baterie externă. Un astfel de device îți va ușura viața de aventurier considerabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X

Acasă

Produse

Coș 0

Favorite

Cont