fbpx

De ce o baterie externa a devenit un gadget must have

De ce trebuie să ai o baterie externă în bagajul tău de călătorie
august 14, 2018

De ce o baterie externa a devenit un gadget must have

Suntem în plin fenomen de dezvoltare tehnologică, iar numărul de oameni care nu dețin un smartphone sau o tabletă este foarte mic. Cu fiecare an companiile mari reușesc să ne ofere produse performante, dar este o problemă care ne apasă pe toți. Durata de funcționare insuficientă. De câte ori nu ai rămas încuiat pe afară sau nu te-ai mai jucat jocul preferat din cauza lipsei de baterie? Fiecare dintre noi ne-am pus în gând cel puțin o dată că vom pune piciorul în prag și vom achiziționa o baterie externa.

Telefoanele smart au revoluționat modul în care comunicăm și interacționăm. Iubim rețelele de socializare, petrecem ore în șir prin news feed, pe profilele prietenilor, instalăm aplicații și jucăm jocuri cu grafici surprinzătoare. Facem toate acestea în autobuz, în stație, în metrou, în avion, acasă, în baruri, etc. Asta înseamnă o viață mai ușoară și asta dovedește portabilitatea unui smartphone. Deși un astfel de gadget îți asigură flexibilitate, există o barieră care poate pune punct tuturor aplicațiilor și jocurilor. Bateria. Acest indice sensibil care pornește de la 100% iar în câteva ore de folosire intense scade încet până când vezi notificarea: 15% baterie rămasă. Așa că noi ne-am gândit la câteva motive pentru care merită să îți cumperi o baterie externa, lucru care merită toate costurile.

Flexibilitatea oferită de o baterie externa

Fie că ești amator de călătorii sau ai un job care te solicită de dimineață până seară și tot timpul ești pe drumuri, tu și noi toți ceilalți, avem în permanență asupra noastră telefonul mobil. Gândește-te că o baterie externă nu depășește niciodată mărimea unui astfel de smartphone. Iar când vei avea nevoie de o reîncărcare, o poți lua cu tine în rucsac, geantă sau chiar în buzunar și nu vei simți că faci ceva obositor. Mai mult decât atât, nu va mai trebui să te stresezi mereu că pub-ul sau biblioteca în care mergi nu are suficiente prize. Vrei să poți asculta muzică, să citești un ebook sau să poți socializa cu prietenii fără să îți faci griji de durata de funcționare a gadget-ului tău. Iar în funcție de ce fel de baterie externa decizi să cumperi, acestea îți pot da mai multă siguranță cu cât au capacitate mai mare.

Potrivite în orice situație.

Pe piață, o baterie externă poate fi găsită cu diferite capacități, începând de la 1000 mAh și până la 80000 mAh. În funcție de necesitățile tale, de exemplu un telefon cu capacitatea de 3000 mAh poate fi încărcat de mai bine de trei ori cu o baterie externe de 10000 mAh. Deja de ceva timp au apărut în magazinele online bateriile externe cu încărcare solară. Dacă îți dorești un weekend la munte sau îți plac senzațiile tari din timpul unei sesiuni de alpinism, acest tip de baterie este mai mult decât perfectă. Dacă lucrezi intens la laptop sau ești un freelancer care își găsește inspirația numai într-un Starbucks, cu o baterie externa îți poți încarcă până și laptop-ul.

Eficiența crescută oferită de o baterie externa va fi simțită chiar din prima zi de utilizare. Este un gadget care îți va salva timp dar și energie. Dacă o vei utiliza correct, cel puțin doi ani nu vei avea probleme de performanță. Asigura-te că îți cumperi o baterie cu o capacitate de cel puțin două incarcari ale telefonului, iar viața ta se va îmbunătăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X

Acasă

Produse

Coș 0

Favorite

Cont