fbpx

Cea mai buna baterie externa. Raport Calitate – Pret

baterie externa samsung
O baterie externa Samsung Premium. Calitate VS Pret
aprilie 8, 2019
Baterie Externă la Bloggers Arena Galați 6
aprilie 17, 2019

Cea mai buna baterie externa. Raport Calitate – Pret

Care este cel mai greu lucru pe care trebuie să îl stabilești atunci când te decizi să îți cumperi un gadget? Bugetul îl ai deja stabilit, dar nu știi care este cea mai bună alegere din punct de vedere al firmei sau al performanței. Este destul de greu să stabilim care este cea mai buna baterie externa. Decât să ne riscăm și să oferim o informație sensibilă din punct de vedere al veridicității ne-am gândit să punem la cale un top cu cele mai bune 3 baterii de pe piață.

 

  1. Cea mai buna baterie externa – Proda Kooker Series 20000 mAh

 

Voi începe cu un exemplu din zona de vânzare de dulciuri. Milka este catalogată că fiind o ciocolată bună și oricine alege acest brand când vine vorba de a oferi o atenție sau un cadou. Ideea este că Milka nu este cel mai bun produs de pe piață, ba chiar este sub jumătatea clasamentului. Dar datorită gamei variate de produse și ambalajului care atrage, Milka are succes.

 

Același principiu se aplică și bateriilor externe. Cea mai bună baterie externa  nu este cea de la Asus, nici o baterie externa Samsung sau orice altă firma foarte cunoscuta. Mai există o parte a industriei unde se fabrică baterii premium de calitate. La fel ca și adversarii ciocolatei Milka, și aceste baterii sunt mai scumpe și nu toată lumea își permite. Totuși, când îți dorești ceva de calitate vei da acei bani. Proda Kooker Series de 20,000 mAh este cel mai bun exemplu de baterie premium care respectă tot ceea ce scrie pe ambalaj.

 

      2. Remax Kooker Series 20000 mAh

 

Remax Kooker Series de 20,000 mAh concurează la titlul de cea mai buna baterie externa dintr-o serie de motive foarte bine susținute de rezultate. Primul motiv ar fi că materialele din care sunt confecționate aceste baterii sunt de cea mai bună calitate. Inclusiv tehnologia de stocare a energiei a beneficiat de investiții de timp și bani. Bateria are 481 de grame. Calitatea se simte imediat.

 

Cei 20,000 mAh îți vor fi de ajutor cu orice ocazie când nu vei avea o priză la îndemână. Încearcă să te gândești la prețurile scăzute pentru baterii care susțin că au aceeași capacitate. Este imposibil ca o baterie de 80 de RON să ofere 20,000 mAh. Este adevărat. Remax Kooker costă 160 de lei, dar merită fiecare leu. Se va încărca 100% în câteva ore, iar tu vei avea acces la un acumulator care îți va oferi până la 8 încărcări ale telefonului tău. Mai mult decât atât, cu această baterie îți vei putea încărca tableta, laptopul și orice device mai prezintă porturi de încărcare USB.

 

     3. Vanguard Series 20,000 mAh

 

Cunoști senzația aceea când ai în mâna un telefon de ultimă generație? Un iPhone X sau un S10+? Îți dai seama imediat că este vorba despre un gadget scump și de top. Aceeași senzație vei avea cu această baterie. Concurează fără probleme la categoria de cea mai buna baterie externa. Daca te intrebai unde se fabrica banii cu adevarat, aceste produse de top sunt cu cele care fac diferenta.

 

Din nou se pune accent pe cât de mult îți va ușura viața de zi cu zi. Cei 20,000 mAh chiar sunt acolo și sunt de cea mai nouă tehnologie. Carcasa metalică va face diferența dintre un produs de calitate mediocră și un produs premium de cea mai înalta calitate.

 

Sperăm că ideea de produs premium s-a conturat și a prins mici rădăcini în mintea voastră. Cumpărați lucruri de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X

Acasă

Produse

Coș 0

Favorite

Cont